Сыроедение Рецепты

Сыроедческая Льняная Каша

Сыроедческая Льняная Каша

Сыроедческая Льняная Каша

Важно думать о происхождении ингредиентов, попадающих на стол, ведь сегодня как никогда следует потреблять продукты сознательно.

Эта каша принципиально лучше обычной из плющеного овса. Она питает изнутри, дарит силы и настроение.

Сыроедческая Льняная Каша

Оцените сыроедческий рецепт
recipe image
Название рецепта
Сыроедческая Льняная Каша
Опубликован
Общее время
Средний рейтинг
51star1star1star1star1star Based on 3 Review(s)

Ингредиенты

3 столовые ложки льняной муки
вода/рисовое молоко/миндальное молоко/соевое молоко
1 банан
1 чайная ложка сиропа агавы
топпинги: клубника, голубика, ломтики кокоса, семена подсолнечника, какао-порошок, финиковая паста

Рецепт

1
Подготовить льняную муку заранее. Выложить муку в две миски. Залить водой или молоком. Размешать. Поставить в холодильник на ночь.
2
Поместить муку в блендер. Возможно, понадобится сначала перемешать муку, и возможно она будет липкой. Поместить в блендер половинку банана и 1 чайную ложку или больше сиропа агавы.
3
Перемолоть все ингредиенты до получения кремообразной консистенции. Если каша слишком густая, можно влить немного воды/молока.
4
Повторить процесс с оставшейся половиной ингредиентов. Можно перемолоть сразу все, но легче делать это по очереди.
5
Нарезать топпинги. Посыпать кашу.
Категории:
  1. Ahaa, its pleasant discussion concerning this piece of writing
    at this place at this web site, I have read all that,
    so at this time me also commenting at this place.

  2. Spot on with this write-up, I absolutely think this amazing site needs far more
    attention. I’ll probably be returning to see more, thanks for the advice!

  3. Right away I am going away to do my breakfast, once having my breakfast coming again to read further news.

  4. What’s up to all, it’s genuinely a nice for
    me to pay a quick visit this web page, it contains
    useful Information.

  5. Ahaa, its nice dialogue about this paragraph
    at this place at this web site, I have read all that, so at this time me also commenting here.

  6. Hi there! I know this is kinda off topic however I’d figured I’d ask.

    Would you be interested in exchanging links or maybe guest authoring a blog article or vice-versa?
    My website discusses a lot of the same subjects as yours
    and I think we could greatly benefit from each other.
    If you’re interested feel free to shoot me an e-mail.
    I look forward to hearing from you! Wonderful blog by the way!

  7. Hi there i am kavin, its my first occasion to commenting anywhere, when i read this piece of writing i thought i could
    also create comment due to this brilliant post.

  8. Definitely believe that which you said. Your favorite justification appeared to be on the internet the easiest
    thing to be aware of. I say to you, I certainly get annoyed while people
    think about worries that they just don’t know about. You managed to hit the nail upon the top as well as defined out the
    whole thing without having side effect , people
    could take a signal. Will likely be back to get more. Thanks

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Сыроедение Рецепты
Close Cookmode