Сыроедение Рецепты

Сыроедческий Салат из Брюссельской Капусты и Апельсинов

Сыроедческий Салат из Брюссельской Капусты и Апельсинов

Сыроедческий Салат из Брюссельской Капусты и Апельсинов

Этот потрясающий салат в пастельных тонах готовится из вкуснейших продуктов: хрустящей брюссельской капусты, сочных апельсинов и кремового авокадо.

Однако настоящая звезда рецепта — заправка. Эта волшебная смесь тахини и апельсинового сока настолько хороша, что хочется добавлять ее во все блюда.

Сыроедческий Салат из Брюссельской Капусты и Апельсинов

Кремовая паста тахини подчеркивает яркость свежевыжатого апельсинового сока и тончайшую остроту перца чили.

Из указанного количества ингредиентов получается столько заправки, сколько нужно для салата, но можно сразу делать вдове больше, поскольку велика вероятность, что захочется еще.

Сыроедческий Салат из Брюссельской Капусты и Апельсинов

Брюссельскую капусту удобнее всего шинковать на овощерезке или острым ножом, при этом важно беречь пальцы. Морковь легко нарезается полосками при помощи овощечистки.

Сыроедческий Салат из Брюссельской Капусты и Апельсинов

Оцените сыроедческий рецепт
recipe image
Название рецепта
Сыроедческий Салат из Брюссельской Капусты и Апельсинов
Опубликован
Общее время
Средний рейтинг
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)

Ингредиенты

ДЛЯ ЗАПРАВКИ:
3 столовые ложки тахини
2 столовые ложки оливкового масла
0,25 стакана свежевыжатого апельсинового сока
1 чайная ложка сиропа агавы
0,5 чайной ложки морской соли
щепотка молотого перца чили, или по вкусу
0,25 чайной ложки молотого кориандра
ДЛЯ САЛАТА:
2 стакана нашинкованной брюссельской капусты
3 моркови, очищенные и нарезанные полосками
0,5 красной луковицы, тонко нарезанной
3 апельсина
1 авокадо, очищенное и нарезанное тонкими ломтиками

Рецепт

1
Чтобы сделать заправку, взбить оливковое масло и тахини в блендере или при помощи вилки. Вмешать в полученную смесь апельсиновый сок, сироп агавы, морскую соль, чили и кориандр. В случае необходимости добавить еще немного апельсинового сока или воды, чтобы заправка была не слишком густой.
2
Поместить нашинкованную брюссельскую капусту, полоски моркови и тонко нарезанный красный лук в чашку, полить половиной заправки и аккуратно перемешать. Убрать в сторону, пока готовятся остальные ингредиенты.
3
Снять цедру с одного апельсина и убрать ее в сторону. При помощи острого ножа очистить апельсины от кожуры и внешней белой мембраны и нарезать их кружочками около сантиметра толщиной. Также нарезать авокадо ломиками.
4
Выложить апельсины и авокадо на овощи. Полить оставшейся заправкой, присыпать апельсиновой цедрой и подавать.
Категории:
  1. The other day, while I was at work, my sister stole my apple ipad and tested to see if it
    can survive a twenty five foot drop, just so she can be a youtube
    sensation. My apple ipad is now destroyed and she has 83 views.
    I know this is totally off topic but I had to share it
    with someone!

  2. Appreciation to my father who shared with me about this weblog, this blog is in fact
    amazing.

  3. What’s up it’s me, I am also visiting this site
    on a regular basis, this web page is truly nice and the users
    are actually sharing fastidious thoughts.

  4. Having read this I thought it was rather enlightening. I appreciate
    you taking the time and energy to put this informative article together.
    I once again find myself personally spending
    a lot of time both reading and posting comments. But so what, it was still
    worth it!

  5. hello!,I like your writing very so much!
    proportion we communicate more approximately your article on AOL?

    I require a specialist in this space to resolve my problem.
    May be that’s you! Taking a look forward to look you.

  6. Appreciate the recommendation. Will try it out.

  7. Hey there I am so grateful I found your blog page, I really found you
    by mistake, while I was searching on Google for something else,
    Anyhow I am here now and would just like to say thanks for a incredible post and a all round entertaining blog
    (I also love the theme/design), I don’t have time to go through it all at
    the moment but I have book-marked it and also added in your RSS feeds, so when I have time I will be back
    to read more, Please do keep up the awesome b.

  8. I’m really enjoying the theme/design of your weblog. Do you ever run into
    any web browser compatibility problems? A number of my blog readers have complained about my website not operating correctly in Explorer but looks
    great in Chrome. Do you have any advice to help fix this
    issue?

  9. After I originally commented I seem to have clicked on the -Notify me when new comments are
    added- checkbox and from now on whenever a comment is added
    I recieve four emails with the same comment.
    There has to be a way you are able to remove me from
    that service? Thanks a lot!

  10. It’s remarkable in support of me to have a web site, which is useful designed for my experience.
    thanks admin

  11. Hey! I realize this is kind of off-topic however I needed to ask.
    Does running a well-established blog like yours take a lot
    of work? I’m brand new to writing a blog however I
    do write in my journal on a daily basis. I’d like to start a
    blog so I can share my own experience and feelings online.
    Please let me know if you have any kind of suggestions or tips for
    brand new aspiring blog owners. Thankyou!

  12. Ответить

    An impressive share! I have just forwarded this onto a
    friend who was doing a little research on this.
    And he in fact ordered me dinner because I stumbled upon it for him…
    lol. So let me reword this…. Thank YOU for the meal!! But yeah,
    thanx for spending some time to discuss this topic here on your website.

  13. I was excited to find this great site. I want to to thank you for your time
    due to this fantastic read!! I definitely loved every bit of it
    and i also have you book-marked to see new things in your site.

  14. Hi there, There’s no doubt that your website could possibly be having internet browser compatibility problems.
    Whenever I look at your web site in Safari, it looks fine however,
    if opening in IE, it’s got some overlapping issues.
    I simply wanted to provide you with a quick heads up!

    Aside from that, great website!

  15. Thanks for another informative blog. Where
    else may just I get that kind of information written in such a perfect manner?
    I have a mission that I’m simply now operating on, and I’ve been on the glance
    out for such information.

  16. I’m not that much of a online reader to be honest but your sites really nice, keep it up!

    I’ll go ahead and bookmark your website to come back down the road.
    Cheers

  17. Hi, I do think this is a great website. I stumbledupon it 😉 I may revisit yet again since i have
    book-marked it. Money and freedom is the greatest way to change, may you be rich and continue to
    guide other people.

  18. I loved as much as you’ll receive carried out right here.
    The sketch is attractive, your authored subject matter stylish.
    nonetheless, you command get got an shakiness over
    that you wish be delivering the following. unwell
    unquestionably come more formerly again since exactly the same nearly a lot often inside case you shield this hike.

  19. Hi, I do believe this is a great site. I stumbledupon it 😉 I am going to
    revisit yet again since I book marked it. Money and freedom is the
    best way to change, may you be rich and continue to help other
    people.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Сыроедение Рецепты
Close Cookmode